آبمیوه های طبیعی هم ریسک دیابت را افزایش می دهند

به گزارش پرسینا بلاگ، به گفته محققان، آبمیوه های 100 درصد طبیعی هم می توانند ریسک دیابت نوع2 را افزایش دهند.

آبمیوه های طبیعی هم ریسک دیابت را افزایش می دهند

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، طبق مطالعه جدید محققان دانشگاه هاروارد میزان قند موجود در نوشیدنی های طبیعی هم می تواند ریسک ابتلا به دیابت نوع2 را افزایش دهد.

مطالعه اخیر نشان می دهد علاوه بر نوشابه های رژیمی که حاوی قند مصنوعی هستند، مصرف قند طبیعی هم خطر دیابت نوع2 را کاهش نمی دهد.

به گفته محققان دانشگاه هاروارد، جایگزین کردن یک وعده نوشیدنی حاوی قند با قهوه یا چای می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع2 را دو تا 10 درصد کاهش دهد.

در این مطالعه، داده های سه مطالعه مختلف در طول 22 تا 26 سال پیش آنالیز شد که بیش از 192 هزار شرکت نماینده داشت.

محققان در آنالیز این مطالعات، میزان مصرف نوشیدنی های حاوی قند و تاثیرات شان را بر ریسک ابتلا به دیابت ارزیابی کردند.

نتایج محققان نشان داد حتی افزودن قند طبیعی به کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع2 یاری نمی کند. از اینرو محققان توصیه می نمایند با وجودیکه آبمیوه های طبیعی حاوی مواد مغذی زیادی هستند، اما باید به اندازه مصرف شوند.

پریها: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری

آریا بلاگ: آریا بلاگ، آخرین اخبار و رویدادهای ایران و جهان

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 1933

به "آبمیوه های طبیعی هم ریسک دیابت را افزایش می دهند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آبمیوه های طبیعی هم ریسک دیابت را افزایش می دهند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید