امام آدینه ویرایش شده، چه نوع شیری برای مصرف روزانه انتخاب کنیم؟

به گزارش پرسینا بلاگ، شیر کم چرب به دلیل وجود املاح و ویتامین ها در خود موجب کاهش فرآیند پیری و فرسودگی زودرس می گردد.

امام آدینه ویرایش شده، چه نوع شیری برای مصرف روزانه انتخاب کنیم؟

به گزارش خبرنگار ، شیر یک نوشیدنی مفید و سرشار از املاح، ویتامین های مختلف و کلسیم است. به همین علت این نوشیدنی در جهت استحکام استخوان های بدن و دندان ها مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه این مطلب با انواع شیر، خواص و عوارض آن آشنا می شوید.

محققان و دانشمندان با انجام تحقیقات و آزمایش ها بر روی شیر کم چرب به این نتیجه رسیدند که مصرف این نوع شیر موجب کاهش فرآیند پیری و فرسودگی زودرس می گردد.

این نوشیدنی به علت چربی کمتر در خود می تواند سلامت قلب و عروق بدن را تضمین کند. شیر کم چرب به دلیل وجود پروتئین بیشتر در خود نسبت به شیر پرچرب در حفظ و تقویت عضلات و استخوان ها هم تاثیرگذار است.

پژوهش ها نشان می دهد کلسیم در شیر کم چرب موجب جلوگیری از عارضه سرطان روده، کاهش وزن، کم شدن عوارض یائسگی در بانوان و تنظیم فشار خون می گردد.

دانشمندان دانشگاه هاروارد براساس آزمایش هایی که بر روی شیر کم چرب انجام داده اند بر این باورند که مواد طعم دهنده و شیرین نماینده که در این نوع شیر وجود دارد موجب افزایش فشار قندخون شده و همچنین خطر ابتلا به عارضه هایی همچون دیابت، تورم و دردهای موضعی را افزایش می دهد.

نوشیدن شیر پرچرب به دلیل وجود چربی در خود (3.5 درصد) موجب کاهش آکنه و جوش های صورت به ویژه در نوجوانان می گردد. اما براساس آزمایش ها و تحقیقات، کم بودن کربوهیدرات در شیر پرچرب و پروتئین های خاص در این نوع شیر، موجب کاهش مقاومت انسولین و اسیدهای چرب در بدن می گردد. همچنین چربی زیاد در شیر پرچرب ممکن است چاقی را در بعضی از افراد به ارمغان بی آورد.

شیر خوراکی علیه خواب شبانه

محققان و متخصصان طب سنتی توصیه می نمایند اشخاصی که از عارضه های گوارشی رنج می برند در وعده صبحانه خود شیر ولرم استفاده نمایند. به دلیل اینکه شیر مزاج سردی دارد؛ برای سرعت نفوذ شیر و هضم بهتره آن در معده بهتر است در ابتدا این نوع نوشیدنی را گرم و سپس مصرف نمایند.

ابتدا شیر را در ظرفی مسی بریزید. (ظرف انتخاب شده بلند باشد زیرا شیر در اثر داغ شدن حجیم می گردد و به سرعت سر ریز می گردد) سپس این نوشیدنی را روی حرارت ملایم قرار داده و به آرامی هم بزنید.

هم زدن باعث می گردد که حرارت به صورت یکسان درون شیر منتشر گردد. این کار را به آرامی انجام داده و تا جوشیدن شیر ترک نکنید.

همچنین هم زدن موجب می گردد لایه چربی روی شیر در اثر فشار بخار، به کف تبدیل نگردد.

با دیدن حباب های کوچک در کناره های ظرف و همچنین لایه ایی کرم رنگ روی شیر، حرارت را کاهش دهید.

این نوشیدنی را آنقدر هم بزنید تا به جوش بیاید؛ توجه داشته باشد که جوشیدن بیش از حد شیر به مواد مغذی موجود در شیر آسیب می زند.

پریها: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری

آریا بلاگ: آریا بلاگ، آخرین اخبار و رویدادهای ایران و جهان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 3218

به "امام آدینه ویرایش شده، چه نوع شیری برای مصرف روزانه انتخاب کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "امام آدینه ویرایش شده، چه نوع شیری برای مصرف روزانه انتخاب کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید