موزه آینده دبی، موزه ای که به نمادین ترین موزه جهان تبدیل می گردد

به گزارش پرسینا بلاگ، موزه دبی، موزه ای در حال ساخت با موضوع دنیای فناوری و علم در آینده پیش رو است. این موزه در سال 2020 افتتاح می گردد.

موزه آینده دبی، موزه ای که به نمادین ترین موزه جهان تبدیل می گردد

موزه آینده (The Museum of the Future) یک موزه در حال ساخت در دبی است. این موزه قرار است در سال 2020 افتتاح گردد و به چالش ها و فناوری هایی که جهانی آینده را شکل می دهد، می پردازد.

دبی پربازدیدترین شهر جهان است. گردشگران زیادی از سراسر جهان به دبی سفر می نمایند تا از جاذبه های متنوع و بی نظیر آن لذت ببرند. اگر شما نیز می خواهید به دبی سفر کنید با یاری خبرنگاران انواع تور دبی را جست وجو کنید و بعد از مقایسه قیمت ها، بهترین و ارزان ترین تور را تهیه و سفر به این شهر دیدنی را تجربه کنید.

آفر تور دبی

رانندگانی که در بزرگراه شیخ زاید، بزرگ ترین بزرگراه دبی رانندگی می نمایند، بنای مدرن و جذابی را مشاهده خواهند کرد که شبیه یه یک چشم بسیار بزرگ است و در کنار برج های نمادین امارات قرار گرفته است.

این بنای مدرن که ظاهری شبیه چشم دارد، آخرین و بزرگ ترین پروژه بزرگی است که افق شهری دبی را زینت خواهد داد.

موزه آینده با روکشی از فولاد ضدزنگ پوشیده شده است و آن را با هنر خطاطی عربی، تزیین نموده اند.

طراحی این بنا قبلا برنده جایزه شده است؛ ولی این موزه تا سال آینده افتتاح نمی گردد.

برنامه هایی که برای فضای داخلی موزه در نظر گرفته شده نیز بلندپروازانه است. این موزه قرار است محلی برای اکتشاف در بزرگ ترین چالش ها و فناوری هایی باشد که جهانی آینده را شکل می دهد؛ از روند تغییرات آب و هوا گرفته تا پیشرفت های غیرمنتظره در پزشکی.

تجربه ای جذاب و همه جانبه

این موزه ابتکاری از طرف بنیاد آینده دبی (Dubai Future Foundation) است که توسط حاکم دبی، شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، مدیریت می گردد. این پروژه با این هدف شروع شده است که دبی را به قطب نوآوری و بستری برای فناوری های در حال پیشرفت تبدیل کند.

از دیگر پروژه های این بنیاد می توان به پروژه های شورای جهانی بلاکچین، حمل و نقل خودگردان و بازسازی قوس النصر اشاره نمود.

موزه آینده برای اولین بار به عنوان مجموعه ای از برنامه های شتاب دهنده موقت در زمینه فناوری راه اندازی شد. این برنامه ها در زمینه هایی چون سلامتی و پزشکی، تغییرات آب و هوایی و امنیت غذایی بود. موسسه ای که به طور دائمی قرار است فعالیت کند، این رشته ها و موضوعات مشابه را در دامنه وسیع تر و عمیق تر پوشش می دهد.

مدیر اجرایی مجموعه، لات کارلسون اعلام نموده است که:

هدف اصلی ما تمرکز بر گجت های آینده نگرانه و پرزرق برق نیست. ما قصد داریم به سوال های مهمی در زمینه علم و فناوری پاسخ دهیم. مثلا بشر چطور می تواند در یک ایستگاه فضایی نزدیک زمین زندگی کند؟ چطور باید در برابر نابودی اکوسیستم عکس العمل نشان دهیم؟ و در زمینه های فردی تر، سلامت جسمی و روانی در آینده به چه صورت خواهد بود؟

در این موزه، نمایشگاه ها در پشت شیشه ها قرار ندارند. در واقع تعاملی هستند. سه طبقه از 7 طبقه این موزه، تجربه ای منحصربه فرد برای بازدیدنمایندگان خواهد داشت؛ به نحوی که در این موزه، تجربه ای تئاتری و نمایشی خواهند داشت نه یک موزه عادی و نمایشگاه پشت شیشه.

یکی از مهم ترین موضوعاتی که در این موزه به آن پرداخته می شد، تغیرات آب و هوایی است. نمایشگاه های موزه، سناریوهای مختلفی در این موضوع در معرض دید بازدیدنمایندگان قرار خواهد داد. البته این موزه فقط به دنبال نشان دادن شدت بحران ها نیست بلکه راه چاره هایی را نیز ارائه می نماید.

مدیر اجرایی این مجموعه تاکید می نماید که این موزه یکی از بهترین نمونه های بناهای دوستدار طبیعت است. این بنا استاندارد پیشرو در طراحی محیطی و انرژی یا گواهینامه لید دارد. انرژی مورد احتیاج بنای موزه به وسیله انرژی خورشیدی تامین می گردد و امکاناتی برای شارژ ماشین های الکتریکی دارد.

این ویژگی، یعنی دوستدار طبیعت بودن این مجموعه، حتی در غذاهای سرو شده در رستوران آن نیز مورد توجه قرار گرفته است.

بلندپروازانه ترین پروژه

شاون کیلا رئیس شرکت معماری کیلا دیزاین، درباره این موزه اعلام نموده است:

احتیاجهای فنی این موزه، باعث شده که موزه آینده یکی از بلندپروازنه ترین پروژه هایی باشد که روی آن کار نموده است.

این شرکت از ابزارهای پیشرفته و دقیق مدل سازی برای طراحی این سازه منحصربه فرد و خمیده استفاده نموده است؛ سازه ای که از هزاران مثلث فولادی به هم پیوسته ساخته شده است.

شرکت کیلا با استفاده از ابزارهای ماشینی و کنترل کامپیوتری برای بریدن بیش از هزار مالد استفاده نموده است که وظیفه پشتیبانی از سیستم فایبرگلاس و فولادی نمای سازه را بر عهده دارند.

کیلا معتقد است که طراحی نهایی این مجموعه، ابتکاری جدید در عرصه معماری مدرن خواهد بود. پوسته بیرونی نمای سازه ظاهری نرم تر و یکپارچه تر دارد.

خوشنویسی عربی که مزین نماینده نمای بیرونی بنا است، از داخل آن نیز قابل مشاهده است.

کل سیستم نمای بنا شامل سازه، پنجره ها و سیستم عایق سازی و ضدآب سازی نما کاملا یکپارچه است. طراحی و ساخت نما به شکل یکپارچه، قبلا بی سابقه بوده است و اولین بار است که اجرا می گردد.

کیلا معتقد است که این موزه پتانسیل این را دارد که به یک بنای نمادین در کل جهان تبدیل گردد.

کیلا در این باره می گوید:

ما کوشش می کنیم تا فناوری ها و ابداعات جدید را در زمینه پایایی بنا (sustainability) و فناوری های ساخت، ایجاد کنیم. ما به دنبال پیدا کردن روش های برای اجرای ایده هایی هستیم که ممکن است در آینده مطرح شوند.

اهمیت استراتژیک

این پروژه برای دولتمردان دبی و اهداف بلندپروازانه آن ها، دارای اهمیت استراتژیک است.

توسعه فرهنگی یکی از اهداف اصلی استراتژی صنعت گردشگری در این شهر است. هدف این پروژه نیز ایجاد یک قطب جهانی برای صنایع مبتکرانه است و قرار است این شهر را به پایتخت گردشگری فرهنگی تبدیل کند. در واقع این موزه قرار است ترکیبی از جاذبه های فرهنگی و نمایش مهارت های فنی باشد.

پریها: پریها | مجله گردشگری، تور لحظه آخری، تور ارزان قیمت، سفرنامه گردشگری

آریا بلاگ: آریا بلاگ، آخرین اخبار و رویدادهای ایران و جهان

منبع: کجارو / edition.cnn.com
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: persinablog.ir شناسه مطلب: 1214

به "موزه آینده دبی، موزه ای که به نمادین ترین موزه جهان تبدیل می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "موزه آینده دبی، موزه ای که به نمادین ترین موزه جهان تبدیل می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید